04 April 2009

yey!! belajar adobe...

salam...
arini dari pkul 8 tadi sampai pkul 5 aku pi belajar adobe...
walaupun da ade basic..
saja jer pi tambah ilmu ngan orang yang lebih berpengalaman..hehehe..
banyak gak benda yang aku belajar..
esok pla nk pi blaja wat website plaa..
nk tau sape yang ajar kan?
admin web uthm...
terrer 2....
seronok blaja adobe ni...
dari yang hodoh jadi cantik..
dari yang senget ja elok...
dari yang berlubang-lubang jadi rata..
penceramah 2 kata klu nk ajar adobe makan beberapa hari..
tp disebabkan kami ni student and masih fresh lagi...
so senang tangkap dan paham..
biasala jiwa muda katakan..
hehehehe..
yer jer..
so kami belajar beberapa jam sahaja dah pandai...
yer ker..
x caya???
ni lah hasil yang aku try wat ...
xla secantik org2 yang expert...


ok la...
xla cntik mne pown..

3 comments:

azlan ahmad said...

yah.. bagus benar..
lepas nie..
ajor kan yer.. hehe..

maria said...
This comment has been removed by the author.
maria said...

aha??
inchik azlan kan lg pandai..
saya yang ilmu ckit nih mana mampu nk ajar org expert cm mr azlan oii..
sy xblaja pedagogi. psycho...
xbleyajo org...
t jd menda len t...
hahaha...
insyaAllah klu ade yg perlu dibantu..